Logo

Vladimir V Vaev

gitaardocent Den Haag

Vladimir is een gitarist, componist en gitaardocent met meer dan 10 jaar ervaring in het lesgeven in gitaar,  muziektheorie en composities. Sommigen van zijn leerlingen zijn zelf al afgestudeerde professionals. Hij heeft klassieke gitaar, docent muziek, compositie en later ook elektronische muziek aan het conservatorium gestudeerd in Bulgarije en Nederland.

"De Voldoening om te zien hoe een jonge leerling geleidelijk verandert in een gevoelige muzikant, dankzij mijn werk met hem/haar is het mooiste gevoel ooit"

De lessen van Vlad zijn gebaseerd op de individuele behoefte en wens van elke leerling. Met de jonge leerlingen volgt hij een methode, die hen een solide basis geeft van alle technieken die in de rechter- en de linkerhand worden gebruikt. In de lessen met de volwassen leerlingen ligt vooral de focus op de concentratie op een bepaalde stijl. Dankzij zijn ervaring in het spelen in verschillende projecten, is hij bekwaam in vele stijlen naast de klassieke gitaar, zoals flamenco, bossa nova, blues en jazz

Ik ben gepassioneerd om je de schoonheid van muziek te laten zien!

Kom en probeer een proefles!Gitaarles alle stijlen
Compositie
Muziekproductie
Muziek software specialist
Route Vladimir