Logo

Major7 - Music Teachers

  Op weg om het grootste muziekdocenten collectief van Nederland te worden.


Ondanks de Corona crisis blijven wij online lessen verzorgen  Uit eigen ervaring en uit gesprekken met collega's blijkt dat een muziekdocent met een eigen praktijk met meer plezier lesgeeft. Daarom zijn we dit collectief gestart, waarin docenten hun krachten kunnen bundelen.  

Onze docenten werken met een uitgebreide online leeromgeving (lesroosters, huiswerk en online bladmuziekbibliotheek etc.). De leraren kunnen gebruik maken van elkaars expertises bij o.a. band coaching, het samenstellen van groepen voor de theorie lessen en voorbereidingslessen voor het conservatorium. Daarnaast kunnen gezamenlijke leerlingen presentaties worden georganiseerd. 

Wij creëren hiermee een unieke manier om landelijk zoveel mogelijk geschoolde docenten binnen de jazz, pop en klassieke muziek te verenigen. 


Graag heten wij u van harte welkom op het grootste netwerk van professionele en geschoolde muziekdocenten in oprichting.

Momenteel zijn wij een sollicitatieprocedure opgestart om het aanbod van muziekdocenten binnen het collectief zo divers mogelijk te maken. Mocht er in uw directe omgeving nog geen muziekdocent aangesloten zijn voor de lessen van uw keuze, neem dan gerust contact met ons op zodat wij gericht voor u kunnen gaan zoeken . Mail dan naar info@major7.nl  


Ontdek de muzikant in je

Kijk voor muziekles in jouw buurt
 
 
Algemene info

info@major7.nl

telefoon: 06-21297506


Administratie

administratie@major7.nl

telefoon: 06-28619150